lauantai 18. lokakuuta 2008

14.6.2008: Kevään ja alkukesän kuulumisia

Pepin päiväkirjaan kirjoittelu jäänyt ihan liikaa retuperälle... Pepille kuitenkin kuuluu hyvää ja koira voi hyvin. Kevään aikana on ollut yksi epileptinen kohtaus joka meni nopeasti ohi. Huomasin kohtauksen lähestyvän kun Peppi hakeutui läheisyyteeni, läähätti ja tärisi. Otin koiran syliin ja pidin sen aikaa että tärinä loppui ja koira rentoutui. Kohtauksen päätteeksi Peppi oksensi, kuten aikaisemminkin on tapahtunut.


Juoksuaikakin hurahti vastikään ohitse ja Peppi on onnellinen kun ei enää tarvitse pöksyjä jalkaansa. Ilmojen lämmetessä ollaan vietetty paljon aikaa omalla pihallamme. Peppi nauttii kun saa olla vapaana pihalla, pureskella keppejä ja hakea metsästä sinne heitettyä palloa. Poikamme (1v7kk) on innokas Pepin leikittäjä ja nykyään kaverukset tulevatkin jo ihan hyvin juttuun. Peppi oli vaan hiukan hidas lämpenemään pienelle perheenjäsenellemme. Peppi lämpenee hitaasti kaikille uusille asioille.


Kesän aikana meidän on tarkoitus nauttia kauniista kesäpäivistä. Toivottavasti näkisimme myös rotutovereitamme :) Mieluusti Peppi myös uimaan menisi.