keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Peppi 10-vuotias!

Tänään Peppi täyttää 10 vuotta, eikä sitä juhlita suotta ;) Jospa Peppi saisi vaikka iltaruuaksi herkkuaan, maksalaatikkoa... tai sitten kongin sisälle voisi laittaa juustopaloja maksamakkaran kera ja koko systeemi pakastimeen pariksi tunniksi. Siinä riittäisi pikkukoiralle päänvaivaa :)

Vaikka Peppi täyttää jo 10 vuotta, ei ikä vielä paina. Vuodet huomaa ainoastaan harmaantuneesta turkista. Kuonossa on jo aikaslailla harmaata ja kulmakarvoissa. Samoin hännänpäähän on ilmestynyt valkeita karvoja. Vauhtia koirassa kyllä riittää, ei tietenkään yhtälailla kuin nuorempana. Sisällä ollessaan Peppi enimmäkseen lepäilee omalla paikallaan sohvalla ja seurailee sieltä meidän poikakaksikon puuhia.

Peppi touhuaa aamuisin emännän ja lasten kanssa metsässä n. 1½h ajan. Siellä nuuskutellaan, haukutaan, heitellään palloa ja etsitään keppejä. Olenkin sanonut, että Peppi ei ole vanha niin kauan kun jaksaa pallon perässä juosta ;)

Tässäpä virallinen kymppivuotispotretti. Kuten kuvasta näkyy, Peppi ei ole mikään varsinainen linssilude. Enemmänkin korvat menee luimuun kun pitää "poseerata".