torstai 29. syyskuuta 2011

Pepin kuulumisia

Peppi toipui hienosti anaalirauhasten poistosta ja tuntui että se puolitoista viikkoa (kun tikit oli paikoillaan), oli koiralle yhtä tuskaa. Ulkonakin se yritti tuoda kaikki mahdolliset jutut joita sille voisi heittää ja se voisi hakea. Mutta niin vaan piti pitää lakkoa niin pallon kuin kepinkin heittelyssä. Muutamaa alkupäivien tuhrujälkeä lukuunottamatta ei anaalirauhasleikkauksesta ole aiheutunut haittapuolia.

Ensi viikolla Peppi menee jälleen eläinlääkärille, tällä kertaa hammasten puhdistukseen. Peppi viedään eläinlääkärille jo aamulla ja haetaan sitten iltapäivällä... koira rauhoitetaan jo yhdeksän aikaan ja hammaspuhdistus tehdään silloin. Mutta koska kyseessä on vanha koira (pian jo 11v!), niin on parempi että Peppi saa heräillä rauhoituksesta kaikessa rauhassa, eläinlääkärin valvovan silmän alla.

Ostin Pepille BiOMill -kuivamuonaa kun täällä meidän lähellä asuu sen merkin jälleenmyyjä. Ostin kokeiluun 3kg pakkauksen Adult Senior -ruokaa. Sen pitäisi olla maistuvuudeltaan hyvää ja käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksikin kelpaavia. Jos tuo pöperö Pepille maistuu, niin olisi hyvä hetki unohtaa markettimuonat.

Pian onkin taas aihetta juhlaan, sillä Peppi täyttää 11v 27.10.2011!