keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Täällä taas!

On taas aika kaivaa blogi jostain menneisyyden syövereistä. Miten niin unohtunut blogiin kirjoittaminen o.O Kai se Pepin elämä on niin tasaista tallaamista ettei siinä ole mitään kirjoitettavaa - vai onko?!

Edellinen postaus joulukuulta 2011 - siitä on ikuisuus aikaa. Siis lopetetaan turha jaarittelu ja aloitetaan Pepin kuulumisten kerronta.

Meidän perheemme kasvoi yhdellä jäsenellä tammikuussa 2012 kun perheeseemme syntyi kolmas lapsi. Pepille alkaa nämä vauvat olemaan jo tuttuja juttuja, ja uutta perheenjäsentä Peppi kävi heti moikkaamassa kun nyytti kotiin tuotiin ja taisipa vauva nuolaisunkin poskeensa saada. Ennen vauvan syntymää ompelin turvakaukaloon lämpöpussia ja kokeilin sitä kaukaloon. Peppi tuli kiinnostuneena nuuskimaan kaukaloa ja pussia - joko taas?! :PSiinähän se vuosi 2012 sitten kului... uuteen perheenjäseneen totutellen ja muun perheen touhuja seuraillen. Perinteiset pohjoisen reissutkin tehtiin keväällä ja syksyllä - yöjunaillen tietty. Peppi on jo tottunut junamatkustelija, olenhan minä lasten ja Pepin kanssa matkustellut yöjunalla pari kertaa vuodessa.

Joulukuussa 2012 teimme asuntokaupat omakotitalosta ja tammikuun loppu / helmikuun alku 2013 meni Pepilä ihmetellessä. Ei koira oikein tienny missä pitäisi olla ja mitenpäin. Tavaraa pakkailtiin laatikoihin ja sitä vietiin pois vanhasta kodista. Kun sitten muutettiin uuteen kotiin, oli Peppi sielläkin vielä alussa varuillaan, kuin kysellen "tännekö nyt jäädään?".

Peppi on pysynyt terveenä. Tietty askel alkaa jo olla lenkillä rauhallisempi, onhan ikää jo 12v. Pallon perässä Peppi edelleen jaksaa juosta ja tuoda palloa takaisin, heitettäväksi uudelleen. Ollaankin sanottu että Peppi ei ole vanha niin kauan kun pallo jaksaa kiinnostaa. Vanhemmiten on ruokakin alkanut maistua paremmin kuin aikaisemmin. Peppi syö tällä hetkellä Biomill Adult Mini -kuivamuonaa ja se maistuu hyvin.

Tässäpä hiukka kuvia kuluneelta vuodelta :)

Kesällä ostettiin hulavanne ja kun se unohtui olohuoneen lattialle, Peppi oli mennyt sen sisään nukkumaan :D

Hapsukas kesälomareissulainen.

Kesä! Ja pallo!!


  Nyppiminen vaiheessa...

 Peppi ja siili syksyllä 2012.